Uw kind aanmelden

Brief bij aanmeldingsformulier
Aanmeldingsformulier

Gezien de lengte van de wachtlijsten van de KMS voor de komende schooljaren is het aan te raden nieuwe leerlingen al heel vroeg bij de Katholieke Montessorischool aan te melden. Hieronder wordt de aanmeldingsprocedure van de KMS in het kort toegelicht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de bijgaande Brief aanmeldingsprocedure (klik op icoontje).

Aanmeldingsprocedure

Aanmelding geschiedt door het digitaal of handmatig invullen van het Aanmeldingsformulier (klik op icoontje). Per kind moet het volledig ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier teruggestuurd of gemaild worden naar de leerlingenadministratie van de Katholieke Montessorischool ( Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ). Zodra het aanmeldingsformulier door de school is ontvangen en de eventueel verschuldigde administratiekosten zijn betaald wordt de aanmelding verwerkt. U krijgt daarvan bericht. Dat bericht kan zijn dat uw kind geplaatst is of dat uw kind op de wachtlijst staat. De definitieve aanmeldingsdatum is òf de datum van bijschrijving van de administratiekosten òf de datum van ontvangst van het aanmeldingsformulier (indien geen administratiekosten meer verschuldigd zijn).

Administratiekosten

Bij het aanmelden van een nieuwe leerling voor de Katholieke Montessorischool worden eenmalig 60 euro administratiekosten in rekening gebracht. Deze kosten worden in rekening gebracht bij de aanmelding van het eerste kind uit het gezin voor onze school en dus niet meer voor later aangemelde jongere broertjes of zusjes. De administratiekosten moeten worden betaald ongeacht of er plaats is op school voor het kind, of dat het op de wachtlijst komt te staan. Bij uitschrijving of annulering van de aanmelding worden betaalde administratiekosten niet gerestitueerd. Zie brief aanmeldingsprocedure.

Informatieochtenden

Voor ouders die eerst de school willen zien hebben wij dit schooljaar 7 informatieochtenden op de volgende data;

Dinsdag 25 september 2018 , maandag 19 november 2018, vrijdag 11 januari 2019, dinsdag 26 februari 2019, maandag 1 april 2019, vrijdag 24 mei 2019, woensdag 26 juni 2019

Op deze ochtenden zijn er 2 rondes: van 9.00 - 10.15 uur of van 10.30-11.45 uur. U kunt zich voor een van deze twee rondes aanmelden via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken o.v.v. naam ouders en kind(eren), geboortedatum kind(eren) en uw 06 nummer voor het geval de ochtend komt te vervallen.